actual - онтологија

актуелен повеќе

актуелни
Вид збор: Придавка
вистински, фактички
Албански: real

фактичен повеќе

фактични
Вид збор: Придавка
вистинит

фактички повеќе

фактичка
Вид збор: Придавка
вистински