androgenic - онтологија

андроген повеќе

андрогени
Вид збор: Придавка
Што предизвикува или има машки особини.
Употреба: Медицина

машкуданеста повеќе

Вид збор: Придавка
За жена што има машки особини или изглед.
Употреба: Пејоратив