besides - онтологија

патем повеќе

Вид збор: Прилог
Патем(а) кажано.
Употреба: Разговорно
Примери:
Ќе речеме патем.

после повеќе

попосле
Вид збор: Прилог
Освен тоа, покрај тоа.