exercise book - онтологија

вежбанка повеќе

мн. вежбанки
Вид збор: Именка, женски род
Тетратка за вежбање.
Употреба: Образование

тетратка повеќе

мн. тетратки
Вид збор: Именка, женски род
Хартија за пишување во форма на книга.
Употреба: Образование