full-cream - онтологија

полномаслен повеќе

полномаслени
Вид збор: Придавка
Што има, што содржи висока масленост.
Албански: shumë i yndyrshëm
Употреба: Гастрономија

полномастен повеќе

полномасни
Вид збор: Придавка
Што има висок процент масти.
Албански: shumë i yndyrshëm
Употреба: Гастрономија