gigantic - онтологија

мамутски повеќе

Види и: мамут (м.)
мамутска
Вид збор: Придавка
Премногу голем, што е од највисока категорија.

мастодонтски повеќе

мастодонтскиот
Вид збор: Придавка
огромен, гигантски