ill-bred - онтологија

непрокопсан повеќе

непрокопсани
Вид збор: Придавка
Што е лошо воспитан, морално нестабилен, порочен.
Употреба: Разговорно

прокопсан повеќе

прокопсаниот
Вид збор: Придавка
невоспитан, порочен