irrefutable - онтологија

беспорен повеќе

беспорниот
Вид збор: Придавка
Што не може да се оспори.

необорлив повеќе

необорливиот
Вид збор: Придавка
Што не може да се обори.

непобитен повеќе

непобитниот
Вид збор: Придавка
Што не може да се побие со спротивни докази.

несоборлив повеќе

несоборливиот
Вид збор: Придавка
Што не може да се собори, што стои цврcто, што има цврста основа.