meow - онтологија

замјаука повеќе

Види и: мјаука (несв.)
замјаукаат
Вид збор: Глагол, свршен
Почне да мјаука.

мјаукне повеќе

мјаукнат
Вид збор: Глагол, свршен
мјаука