permanently - онтологија

везден повеќе

Вид збор: Прилог
секогаш, во секое време

деноноќно повеќе

Вид збор: Прилог
деноноќен

перманентно повеќе

Вид збор: Прилог
постојано, непрекинливо

постојано повеќе

Вид збор: Прилог
непрекинато, перманентно
Албански: i përhershëm

само повеќе

Вид збор: Прилог
постојано, непрекинато

стално повеќе

Вид збор: Прилог
постојано