pianissimo - онтологија

пијанисимо повеќе

Вид збор: Прилог
За исполнување на музичка творба - многу тивко, потивко одошто пијано.

пијанисимо повеќе

Вид збор: Именка, среден род
Дел од музичка творба којшто се исполнуаа многу тивко.
Употреба: Музика и танц