shitty - онтологија

гомнен повеќе

гомнениот
Вид збор: Придавка
Што е со гомна.
Употреба: Груб збор

лајнен повеќе

лајнениот
Вид збор: Придавка
Што се однесува на лајно.
Употреба: Вулгарно

пишан повеќе

пишани
Вид збор: Придавка
измочан, нечист, неквалитетен

посран повеќе

посрани
Вид збор: Придавка
Што е извалкан.
Употреба: Груб збор
Што нема вредност, многу лош.