sterilization - онтологија

стерилизација повеќе

стерилизацијата
Вид збор: Именка, женски род
Уништување на микробите.
Албански: sterilizim
Употреба: Медицина
обесплодување, ојаловување
Албански: sterilizim
Употреба: Медицина

стерилизираност повеќе

Вид збор: Именка, женски род
стерилизиран
Употреба: Медицина

стерилизирање повеќе

Вид збор: Именка, среден род
стерилизира
Употреба: Медицина