thought out - онтологија

длабокомислен повеќе

длабокомислениот
Вид збор: Придавка
Што е заснован на длабоки мисли.

осмислен повеќе

осмислениот
Вид збор: Придавка
Што има смисла, што е добро смислен, што е добро подготвен.

премислен повеќе

премислени
Вид збор: Придавка
Што е однапред смислен или планиран.

промислен повеќе

промислениот
Вид збор: Придавка
Што е добро разгледан, размислен.