thought-out - онтологија

замислен повеќе

замислени
Вид збор: Придавка
Што е претходно смислен, обмислен.
Албански: i menduar mirë

обмислен повеќе

обмислени
Вид збор: Придавка
Што е претходно добро, внимателно разгледан, проучен, анализиран.