unconstitutional - онтологија

неуставен повеќе

неуставниот
Вид збор: Придавка
Што не е во согласност со уставот.
Употреба: Правда

противуставен повеќе

противуставни
Вид збор: Придавка
Што не е во согласност со уставот.
Употреба: Правда