unsettled - онтологија

неизрамнет повеќе

неизрамнети
Вид збор: Придавка
неисплатен
Употреба: Економија

нерасчистен повеќе

нерасчистени
Вид збор: Придавка
Што не е разјаснет, расправен, намирен.