well-rehearsed - онтологија

воигран повеќе

воиграни
Вид збор: Придавка
Што е трениран и припремен.
Употреба: Спорт

уигран повеќе

уиграни
Вид збор: Придавка
Што игра веќе подолго време, што е добро увежбан.
Српски: уигран
Употреба: Дијалектен збор , Спорт