а   б   в   г   д   ѓ   е   ж   з   ѕ   и   ј   к   л   љ   м   н   њ   о   п   р   с   т   ќ   у   ф   х   ц   ч   џ   ш

СФРЈ

Вид збор: Скратеница
Ранг: 6539
Социјалистичка Федеративна Република Југославија.
Употреба: Историја