Синоними за 'башка':

башка (прил.)
[ ба-шка ]
види:
Толковник
синоними:
одбашка (прил.), одделно (прил.)
колокации:

анаграми:
башак
башка (прид.)
[ ба-шка ]
види:
Толковник
синоними:
друг (прид.), посебен (прид.)
анаграми:
башак
FlexiMac
 менување на македонски глаголи