Синоними за 'зашто':

зашто (сврз.)
[ за-што ]
види:
Толковник
синоними:
бидејќи (сврз.), дека (сврз.), за (сврз.), зар (сврз.), заради (сврз.), затоа (сврз.), оти (сврз.)