Синоними за 'кабаница':

кабаница (ж.)
[ ка-ба-ни-ца ]
види:
Толковник
синоними:
наметка (ж.), панџак (м.), пелерина (ж.), јапанџак (м.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК