Синоними за 'какофонија':

какофонија (ж.)
[ ка-ко-фо-ни-ја ]
види:
Б. Конески
синоними:
разногласина (ж.), хаос (м.)
антоними:
еуфонија (ж.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи