Синоними за 'климатизација':

климатизација (ж.)
[ кли-ма-ти-за-ци-ја ]
види:
Толковник
Правописен
синоними:

колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК