Синоними за 'кукавичино грозје':

Кукавичино грозје (сло.)
[ Ку-ка-ви-чи-но -гро-зје ]
види:
Толковник
синоними:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК