Синоними за 'менструација':

менструација (ж.)
[ мен-стру-а-ци-ја ]
види:
Толковник
Правописен
синоними:
месец (м.), месечница (ж.), цвеќе (ср.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК