Синоними за 'метка':

метка (несв.)
[ мет-ка ]
види:
Толковник
Правописен
синоними:
мотка (несв.), плетка (несв.), расфрла (несв.)
колокации:
метка (ж.)
[ мет-ка ]
види:
Толковник
синоними:

колокации: