Синоними за 'незадоволителен':

незадоволителен (прид.)
[ не-за-до-во-ли-те-лен ]
види:
Толковник
синоними:
антоними:
задоволителен (прид.), убав (прид.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК