Синоними за 'патофизиологија':

патофизиологија (ж.)
[ па-то-фи-зи-о-ло-ги-ја ]
види:
Толковник
синоними:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК