Синоними за 'перифериски':

перифериски (прид.)
[ пе-ри-фе-ри-ски ]
види:
Толковник
Б. Конески
синоними:
антоними:
централен (прид.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК