Синоними за 'скотски':

скотски (прид.)
[ скот-ски ]
види:
Б. Конески
синоними:
неубав (прид.), нечист (прид.), низок (прид.), подол (прид.)
колокации:
скотски (прил.)
[ скот-ски ]
види:
Б. Конески
синоними:

колокации: