Синоними за 'така':

така (чест.)
[ та-ка ]
види:
Толковник
Б. Конески
Правописен
синоними:

колокации:

анаграми:
атка, каат, ката
така (сврз.)
[ та-ка ]
види:
Толковник
Б. Конески
Правописен
синоними:

колокации:

анаграми:
атка, каат, ката
така (прил.)
[ та-ка ]
види:
Б. Конески
Правописен
синоними:
тукутака (прил.)
колокации:

анаграми:
атка, каат, ката
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК