Синоними за 'шејтан':

шејтан (прид.)
[ шеј-тан ]
види:
Б. Конески
синоними:
ѓаволест (прид.)
шејтан (м.)
[ шеј-тан ]
види:
Б. Конески
синоними:
враг (м.), ѓавол (м.)
колокации: