Синоними за 'јабанџија':

јабанџија (м.)
[ ја-бан-џи-ја ]
види:
Толковник
синоними:
странец (м.), туѓинец (м.), туѓоземец (м.)
антоними:
роднина (ж.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи