Синоними за 'ќарлија':

ќарлија (м.)
[ ќа-рли-ја ]
синоними:
прекупец (м.), трговец (м.)
ќарлија (прид.)
[ ќар-ли-ја ]
види:
Толковник
синоними:
антоними:
зијанлија (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи