закопка св.

закопка (св.)

Го закопка љубопитството: кој ли е овој чуден другар?
„Бегалци“ од Јован Бошковски (1949)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК