Синоними за 'задоволителен':

задоволителен (прид.)
[ за-до-во-ли-те-лен ]
види:
Толковник
синоними:
приличен (прид.), убав (прид.)
антоними:
незадоволителен (прид.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК