Синоними за 'неквалитетен':

неквалитетен (прид.)
[ не-ква-ли-те-тен ]
синоними:
лош (прид.), недоброкачествен (прид.)
антоними:
квалитетен (прид.)
колокации:
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК