Синоними за 'слепота':

слепота (ж.)
[ сле-по-та ]
види:
Б. Конески
Правописен
синоними:
игноранција (ж.), слепило (ср.)
колокации:

анаграми:
ослепат, постела, сплетоа
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК